Depozitarea corecta a benzilor adezive - Ce trebuie sa cunoasteti?

Proprietatile fizice, estetice si performanta unei benzi adezive se pot modifica de-a lungul timpului. Aceste schimbari pot fi accelerate de anumiti factori sau de combinatia dintre ei.

Durata recomandata de depozitare si conditiile

In general, caracteristicile benzii adezive raman neschimbate pentru cel putin 12 luni. Producatorul va specifica clar cazul in care durata este diferita. In aceste 12 luni, temperatura trebuie sa fie intre 15 si 30 de grade Celsius si nivelul umiditatii sub 65%. Se recomanda evitarea expunerii produsului la lumina directa si surse de caldura.
Atunci cand sunt depozitate la o temperatura sub cea sugerata, benzile trebuie aduse la temperatura sugerata inainte de folosire. Evitati conditiile extreme: schimbul rapid al temperaturii, temperaturi deosebit de ridicate sau scazute, nivel crescut de umiditate, etc.

conditii depozitare banda adeziva

Pastrarea in ambalajul original

Pentru a mentine produsul functional, banda adeziva trebuie pastrata in ambalajul original. Acest lucru va duce la evitarea expunerii la surse directe de lumina care pot influenta caracteristicile tehnice sau estetice.
Este important ca benzile sa nu fie pe pamant. Pentru a evita asta, se recomanda depozitarea lor pe rafturi sau paleti.

Ferirea de agenti externi

Benzile adezive trebuie sa fie ferite de agenti externi precum rozatoare, gandaci etc. Pastrati produsul in ambalajul original pentru a evita aceste probleme.

Mobil-One SRL va pune la dispozitie o gama variata de benzi adezive pentru ambalat. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati!



0 comentarii


Lasa un comentariu