Tendintele anului 2017 - Cum sa va ambalati produsele?

Cum anul 2017 a sosit de putin timp, credem ca este un moment perfect sa analizam trend-urile din domeniul ambalajelor pentru acest an.

Cresterea vanzarilor online

Vanzarile online sunt intr-o continua crestere. Conform datelor furnizate de Eurostat, in Romania, 20% dintre persoanele care utilizeaza internetul au facut cumparaturi online in anul anterior. Pentru multi dintre noi, shopping-ul online este facil, gama de produse fiind destul de larga si de obicei la preturi mai mici decat in magazine.
Pentru un retailer este foarte important ca ambalajele produselor sale sa ofere o protectie optima pentru produse si sa fie in acelasi timp cat mai usor de desfacut pentru a minimiza costurile asociate cu stornarile.

Cererea pentru produse returnabile

Clientii nu sunt mereu multumiti de produsele pe care le cumpara si doresc sa renunte le acestea. O problema a consumatorilor care efectueaza cumparaturi online este reprezentata de faptul ca acestia nu pot vedea fizic produsele comandate pana cand acestea nu sunt livrate.
De aceea, companiile care sunt implicate in procesul de vanzare al diverselor marfuri sunt nevoite sa foloseasca ambalaje usor de deschis si returnat pentru a facilita experienta clientilor.

tipuri banda adeziva

Experienta clientului

Un ambalaj de calitate asigura o experienta placuta pentru client. Adaugarea unui mesaj personalizat sau a unui logo specific companiei va ajuta sa creati o relatie mai stransa cu clientii, intarind legatura acestora cu brand-ul dumneavoastra.
Cu cat gradul de satisfactie al clientilor dumneavoastra este mai crescut, cu atat este mai sigur ca vor alege brand-ul dumneavoastra din nou atunci cand va fi nevoie si ca il vor recomanda si altora.

Reducerea costurilor logistice

Din cauza incertitudinii economice, companiile sunt nevoite sa faca investitii chibzuite in ceea ce priveste activitatea de distributie. Utilizarea eficienta a ambalajelor, fie acestea benzi adezive, materiale pentru legare si paletizare sau materiale pentru ambalare si protectie, cat si a spatiului de stocare sunt cruciale pentru o companie care se ocupa cu vanzarile online.

tipuri banda adeziva tesa

Specialistii Mobil-One SRL va pot oferi consultanta gratuita pentru a va ajuta sa gasiti solutia potrivita business-ului dumneavoastra. Contactati-ne astazi pentru a avea la dispozitie cele mai bune materiale pentru ambalat!



0 comentarii


Lasa un comentariu